Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Bandenjager

B Hopster
De Reulver 80
7544 RT  Enschede
Nederland
088-5945305
-
NL857643368B01
68909098
2-10-2017

We zijn er! Dé nieuwe bandenshop voor de autoliefhebber of prijsbewuste koper. Bij Bandenjager draait het maar om één ding: de goedkoopste banden aanbieden! En dat jij die zo snel mogelijk vindt en in huis hebt.

Kwaliteit voor weinig
Bij ons vind je daarom een ruime selectie kwaliteitsbanden, die we jou supervoordelig kunnen aanbieden. In een online shop die duidelijk en doeltreffend is. Die lage prijs, die vinden wij belangrijk. En jij waarschijnlijk ook. Daarom geen fancy klantenservice of 28.000 verschillende banden, maar de focus op voordeel. Want het geld dat we niet in extra’s hoeven te steken, ga jij zo ook niet missen in jouw portemonnee. Of je nou voor of na je bestelling bij ons betaalt.

Toch een topaanbod
Bij Bandenjager vind je alleen maar de beste autobanden. Van best beoordeeld, tot best getest, tot onze eigen tips en dagdeals. En natuurlijk de banden van de grootste merken, zoals Michelin, Pirelli, Continental, Goodyear en Vredestein. Dus kwaliteitsrubber voor onder jouw wagen… dat hebben we zeker in huis!

Voor elke auto
En dat menen we! Of jij nou een personenauto of familiewagen rijdt, een SUV, een bestelwagen, een oldtimer, of een caravan of camper. En of jij daar mee door de bochten scheurt, of altijd netjes behouden over het asfalt kachelt. Verder hebben we stille banden, banden met extra grip, zogenaamde ‘runflat’-banden, zuinige banden voor de energiebespaarder en ga zo maar door. Wie jij ook bent, wij hebben de autoband voor jou!

In heel Nederland en verder
Bandenjager levert door heel Nederland de banden die jij bij ons bestelt. En we haken partners aan om ervoor te zorgen dat jij die goedkope banden voordelig en snel kan laten monteren. Bij een plek die jou uitkomt, natuurlijk! En onze zusjes in België, Duitsland en Frankrijk doen hetzelfde. Want wie een auto heeft en geen dief van zijn eigen portemonnee is, die moet altijd bij ons terechtkunnen.

Onze beloftes
Onder aan de streep is dit wat dat voor jou betekent:

✓ De ALLERGOEDKOOPSTE
✓ ALLES op voorraad
✓ Altijd GRATIS verzending

Dus waar wacht je nog op? Ga op (banden)jacht!Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober