Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Cookinglife

D Sadikoviq
Osloweg 91A
9723BK  Groningen
Nederland
0881451499
-
NL820170902B01
01140804
27-1-2016

Onze kookwinkel Cookinglife biedt een breed assortiment aan bijzonder keukengerei en handige keukenhulpjes aan, maar ook serviesgoed, sindskort hebben we het servies van Royal Doulton & Yong Squito ook in onze collectie. Maar kijk ook eens naar de Laguna servieslijn van Cosy & Trendy. Een bijpassend bestek bij uw servies? Bekijk de Amefa Cuba collectie. Binnen Cookinglife hebben we als doel dit jaar onze collectie glaswerk en uit te breiden. Daarom hebben we een tijdje geleden het merk Sodastream toegevoegd. Zowel kookgerei voor de thuiskok of voor professioneel gebruik in de horeca vindt u in onze webwinkel.

Pastamachines , Mandolines & meer !
Wij proberen ons te richten op kwalitatief hoogwaardig bestek en messen , messenblok en populaire messen van BK Skills en bijzonder keukengerei zoals een mandoline die qua design erg goed in de keuken staan. Om uw bestek te ordenen maakt u gebruik van een bestekbak. Bekijk ons originele assortiment pannen en alles voor op tafel zoals Bolsius kaarsen en ontdek het gemak van meer dan 5.000 kookspullen en leuke kookcadeaus zoals pastamachines eenvoudig online te kopen via onze webwinkel. En sinds kort hebben wij ook een ruime keus aan houten snijplanken.
Maxwell & Williams, Amefa & Meer
Alle producten kunt u snel en eenvoudig online bestellen in onze kookwinkel. Via iDeal kunt u uw producten simpel en razendsnel afrekenen of veilig achteraf betalen met Billink. Wij zijn officieel dealer van diverse topmerken en scherp geprijsde merken. Kijk eens bij Maxwell & Williams voor mooi porselein servies of bij Amefa voor betaalbaar kwaliteitsbestek. Kijk ook eens bij speciaal geselecteerde kookproducten of bij onze merken.

Ook voor een cadeau slaagt u altijd in onze winkel. Wij proberen tot slot uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden. En onthoud: Life = Cooking!Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

juni

mei

april

maart

februari