Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Sportskoen.nl

R.T.L.M van Lamoen
Bolle Akker 9
5761 RW  Bakel
Nederland
0492-342670
-
NL012.02.86.30.B.01
17271788
7-2-2017

Welkom op sportskoen.nl
Uw online adres voor al uw voetbalschoenen en meer!
Sportskoen.nl is dé online webwinkel voor uw voetbalschoenen en alles wat daarbij hoort. Vanuit een prachtige showroom in Bakel wordt Sportskoen.nl aangestuurd met mooie producten voor een zachte prijs. Niet alleen kunt u terecht voor voetbalschoenen, maar ook alle accessoires die daarbij horen. Heeft u al eens gekeken op onze website? Het assortiment Voetbalschoenen is enorm groot! Verschillende merken als Adidas, Nike en Puma verrijken het assortiment. Ook zijn alle merken verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren. Scoor nu uw favoriete voetbalschoenen op sportskoen.nl!

Meer dan een voetbalschoen
Sportskoen.nl staat garant voor een scala aan voetbalschoenen. Toch gaat sportskoen.nl verder dan alleen de voetbalschoen! Op de website zijn tal van producten te verkrijgen die niet alleen met voetbal hebben te maken. Zo voorzien we u ook in de beste producten wanneer u graag Tennist, gaat hardlopen, hockeyt of gewoon van een sportieve levensstijl houdt. Niet alleen sportschoenen, maar ook kleding en accessoires die perfect bij uw work-out passen. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op de website en zie wat sportskoen.nl voor u kan betekenen!

De voordelen van sportskoen.nl
Voor al uw sportartikelen kunt u terecht bij uw sportartikelenspeciaalzaak zowel online als in de showroom in Bakel. Het grote voordeel van sportskoen.nl is dat al uw sportartikelen samen komen onder één dak waardoor u niet langer verder hoeft te kijken. Dat scheelt u tijd en geld. De nieuwste mode en trends zijn nu verkrijgbaar op sportskoen.nl. We hanteren een snelle levering, betaal veilig via iDeal en uw bestelling wordt door erkende bezorgingsbedrijven geleverd, namelijk DPD en PostNL. Bent u nog niet overtuigd? Dan staat er een gekwalificeerd team voor u klaar om u te voorzien van de juiste adviezen en het beantwoorden van al uw vragen. Telefonisch zijn we bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur. We zien u graag terug op sportskoen.nl.



Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

april

maart

februari

januari