Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Fresh! Collection

D. Krul
Energiestraat 5G
1411 AN  Naarden
Nederland
035 6781172
-
NL851672279B01
55365868
4-1-2017

FRESH! Collection heeft een brede basis trouwe fans en is voor veel vrouwen echt een Way of Living. Pure, zachte stoffen, natuurlijke kleuren, in een frisse, en tijdloze stijl die een ingetogen luxe uitstraalt. Een kleding lijn, waarin je je mooi en happy voelt en interieur artikelen waarmee je je kunt omringen voor een fijne leefomgeving.

Hoewel de hele fashion lijn onmiskenbaar typisch FRESH! is, kunnen alle items altijd goed gecombineerd worden en zijn voor meerdere gebruiksmomenten op de dag geschikt. En dat is precies wat we willen zijn; een merk met items waarmee of waarin je je goed voelt, die je eigen stijl benadrukken en waar je lang plezier van hebt. Het moet het mooiste in je naar boven halen.

Alle kledingstukken van FRESH! kun je eindeloos met elkaar Mixen & Matchen, we maken onze items niet voor één seizoen, we willen dat je het langere tijd kunt dragen en kunt combineren met items uit de huidige collectie maar ook met wat je eerder van ons hebt aangeschaft, of volgend jaar nog gaat aanschaffen zodat je een mooie garderobe op kunt bouwen.Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober