Veilig en betrouwbaar
Gecertificeerd lid

Gecertificeerd lid

Stichting Webshop Keurmerk verklaart dat:
een geldig lid is en daarmee voldoet aan de Keurmerk-code.

BialettiStore.nl hanteert tevens de algemene voorwaarden zoals voorgeschreven door Stichting Webshop Keurmerk. En kunt u voor geschillen terecht op onze website.

BialettiStore.nl

Contactpersoon Dhr. A Nieuwenhuis
Adres Bruggestraat 18
Postcode 3841CP
Stad Harderwijk
Land Nederland
Telefoonnummer 0341820238
E-mail
KvK nummer 57044449
Geregistreerd sinds 28 oktober 2015

Bialetti, heerlijke Italiaanse koffie
Genieten van een lekker koffie uit de Bialetti espressopotjes

Als u op zoek bent naar een innovatieve en stijlvolle koffie pot of espressopotje dan zijn de producten van Bialetti ongetwijfeld geschikt voor u. Van vrijwel elk type espresso potje zijn er diverse varianten. Het unieke zit hem in het aantal kopjes espresso dat u met de type kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan de echte klassieker onder de espressopotjes, de Moka Express. verkrijgbaar in onder andere 2-kops 6-kops en 18-kops. Naast de handige percolators vindt u op BialettiStore.nl ook de mooie collectie pannen van dit traditionele Italiaanse merk.

Bialetti espressopotje of percolator

Geniet van heerlijk espresso met de moderne producten van Bialetti. Een espresso potje, vaak verkeerd geschreven als expresso, is te verkrijgen in een aluminium en een RVS uitvoering. Zo wordt ook aan uw koffie wens in de keuken voldaan. Bialetti heeft een zeer groot aanbod koffie producten. De espressopotjes worden ook wel percolators genoemd. Dit klopt niet helemaal, maar toch wordt het veel gebruikt. Daarom gebruiken wij ook de term percolator voor de espressopotjes van Bialetti, al klopt dit niet helemaal.

Filter reviews

Aantal sterren