Veilig en betrouwbaar
Gecertificeerd lid

Gecertificeerd lid

Stichting Webshop Keurmerk verklaart dat:
een geldig lid is en daarmee voldoet aan de Keurmerk-code.

BredemeijerStore.nl hanteert tevens de algemene voorwaarden zoals voorgeschreven door Stichting Webshop Keurmerk. En kunt u voor geschillen terecht op onze website.

BredemeijerStore.nl

Contactpersoon Dhr. A Nieuwenhuis
Adres Bruggestraat 18
Postcode 3841CP
Stad Harderwijk
Land Nederland
Telefoonnummer 0341820238
E-mail
KvK nummer 57044449
Geregistreerd sinds 28 oktober 2015

Bredemeijer theepotten en meer..
Maak uw theemomentje compleet met theepotten en accessoires van Bredemeijer

Bent u op zoek naar unieke en fraai vormgegeven theepotten en thee accessoires? Dan bent u hier op het juiste adres. Bredemeijerstore.nl biedt u een compleet aanbod van het Nederlandse merk Bredemeijer. De producten van Bredemeijer zijn van uitstekende kwaliteit en geven uw theemomentje net dat beetje extra dat het verdient. Zo vindt u op BredemeijerStore.nl een ruim aanbod theepotten. Zoals de Bredemeijer Asia Jang 1,2ltr. Andere theepotten vindt u in het overzicht met alle theepotten van Bredemeijer. Maar een theepot is natuurlijk niet genoeg voor een compleet theemomentje, denk bijvoorbeeld aan de theekopjes en theeglazen of zelfs de theemutsen. U vindt het allemaal op BredemeijerStore.nl

Bredemeijer van theepot tot Theeglas

Bij BredemeijerStore.nl kunt u dus alles vinden voor de thee er zijn zelfs complete theesets bij ons verkrijgbaar. Een theeset van Bredemeijer is in het bijzonder geschikt om gezellig met vrienden en vriendinnen de dag door te nemen. De theesets bestaan voornamelijk uit diverse theekopjes, theelichtje en uiteraard de theepot. Door de uitstekende kwaliteit van de theepotten geniet u lange tijd van deze hoogwaardige producten. Kies daarom voor Bredemeijer en ervaar de voordelen van dit mooie merk.

De voordelen van een dubbelwandige theepot

Kiest u voor Bredemeijer dan kiest u wellicht voor de enkelwandige theepotten van dit merk, maar echt bekend is Bredemeijer door haar collectie dubbelwandige theepotten. Dit soort theepotten hebben een groot voordeel ten opzichte van alle andere modellen. Ze houden uw thee namelijk veel, maar dan ook veel, langer warm. Daarom is menig huishouden inmiddels voorzien van de prachtige dubbelwandige theepotten van Bredemeijer. De voordelen van een dubbelwandige theepot zijn dus groots, maar ook het design is schitterend. De theepotten zijn op prachtige wijze vormgegeven en zijn tot in detail afgewerkt. Kies daarom een Bredemeijer dubbelwandige theepot en u wordt overtuigd van de voordelen van dit mooie merk.

Filter reviews

Aantal sterren