Veilig en betrouwbaar
Gecertificeerd lid

Gecertificeerd lid

Stichting Webshop Keurmerk verklaart dat:
een geldig lid is en daarmee voldoet aan de Keurmerk-code.

Postdrogist.nl hanteert tevens de algemene voorwaarden zoals voorgeschreven door Stichting Webshop Keurmerk. En kunt u voor geschillen terecht op onze website.

Postdrogist.nl

Contactpersoon Dhr. M Halusi
Adres Westlandseweg 6
Postcode 2291PG
Stad WATERINGEN
Land Nederland
Telefoonnummer 0174235453
E-mail
KvK nummer 70505004
Geregistreerd sinds 17 oktober 2016

Postdrogist.nl is één van de grootste webwinkels in drogisterij en beauty artikelen. Sinds de oprichting heeft Postdrogist.nl laten zien dat klanttevredenheid en innovatie belangrijke speerpunten zijn binnen het bedrijf. Postdrogist.nl specialiseert zich in het aanbieden van unieke artikelen die nergens anders meer te krijgen zijn in combinatie met een breed assortiment van de allernieuwste producten van alle bekende en onbekende merken. De meest bekende A merken worden op de website aangeboden zoals Dove, Axe, Durex, Pampers, Maybelline, Nivea, Garnier en Gillette. In totaal bieden wij meer dan 250 merken aan en bestaat ons assortiment uit ruim 10.000 verschillende producten.
Postdrogist.nl is constant bezig om te innoveren en verleent haar klanten hierbij de beste service. Goede reviews en een webshop keurmerk laten ook zien hoe belangrijk Postdrogist.nl klanttevredenheid vindt. Dagelijks werkt ons team hard aan de uitbreiding van het assortiment. Daarnaast heeft Postdrogist.nl een eigen huismerk lijn ontwikkeld en produceert producten van de hoge kwaliteit. De huismerk producten van Postdrogist.nl worden voor scherpe prijzen aangeboden..

Filter reviews

Aantal sterren