Veilig en betrouwbaar
Gecertificeerd lid

Gecertificeerd lid

Stichting Webshop Keurmerk verklaart dat:
een geldig lid is en daarmee voldoet aan de Keurmerk-code.

Perfecthomeshop hanteert tevens de algemene voorwaarden zoals voorgeschreven door Stichting Webshop Keurmerk. En kunt u voor geschillen terecht op onze website.

Perfecthomeshop

Contactpersoon Dhr. Bram Föllings
Adres Spoorstraat 30a
Postcode 6511 AH
Stad Nijmegen
Land Nederland
Telefoonnummer 0242022250
E-mail
KvK nummer 65128834
Geregistreerd sinds 4 juli 2017

MAAK JE (T)HUIS WARMER EN GEZELLIGER MET PERFECTHOMESHOP

Thuis is geen plek, thuis is een gevoel. Hier zijn wij het volledig mee eens! Jouw huis kan je een stukje rust, veiligheid en warmte bieden na een lange, stressvolle dag. Een huis is de plek waar je slaapt, eet, rust, je kinderen opvoedt, je partner lief hebt, je vrienden verwent met een goede fles wijn en waar je herinneringen maakt. Zelfs als het bescheiden is, wordt een huis warm en gezellig met de mensen die erin wonen en liefde die ze voor elkaar voelen. Dat maakt van je huis een thuis.

Wij geloven dat iedereen een stijlvolle uitrusting in zijn huis verdient, zodat jouw huis gemakkelijk een fijn thuis kan worden. Niet alleen een comfortabel bed, maar ook een leuke bank om met de hele familie op te zitten, een grote eettafel voor een heerlijk etentje met vrienden en stijlvolle lampen om een gezellige sfeer te creëren. We verbeteren ons portfolio dagelijks, één ding blijft zoals je het van ons gewend bent:eerlijke prijzen en betrouwbare kwaliteit.

Wij zorgen ervoor dat je vindt wat je nodig hebt binnen je budget. Dus niet alleen een gespreid bedje, maar ook sfeervol meubilair! Ongeacht de grootte van je huis en ongeacht je budget. Daarom hebben wij een sfeervolle en voordelige meubellijn ontwikkeld. We hebben gekozen voor betrouwbare materialen en verschillende praktische ontwerpen. Wil je jouw oude huiskamer nieuw leven inblazen? Wil je meer opbergruimte creëren? Wil je de slaapkamer van de kinderen veranderen? Krijg je er misschien een kleintje bij? Ga je samenwonen? Of ga je juist op jezelf wonen? Koop je nieuwe meubels zonder stress en verwarring bij Perfecthomeshop.

Als je jouw nieuwe meubels besteld hebt, worden ze razendsnel geleverd. Het enige dat jij hoeft te doen is ze uitpakken en genieten van je nieuwe meubels! Perfect toch?

Filter reviews

Aantal sterren