Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Tassen4jou

JM Snoeijenbos
Steurstraat 3G
1317NZ  Almere
Nederland
0365258965
-
NL195054660B01
54164699
26-10-2015

De leukste tassen koop je bij Tassen4jou!
In ons dagelijks leven maken we allemaal bijna iedere dag gebruik van tassen. Ben je vaak onderweg met je laptop, dan is een laptoptas bijvoorbeeld onmisbaar. Vrouwen vinden het dan weer fantastisch om een leuke handtas bij zich te dragen en wat verder te denken van strandtassen en rugzakken? Welke van deze verschillende tassen je ook wenst in huis te halen, wij van Tassen4jou bieden het je allemaal! Hier bij Tassen4jou ben je dan ook beslist aan het juiste adres voor een ruime keuze aan de beste, leukste en mooiste tassen die geschikt zijn voor ieders budget. Ben jij ook op zoek naar één of meerdere nieuwe tassen? Zoek dan niet verder en bestel ze vandaag nog hier bij Tassen4jou!
Ruim assortiment aan tassen bij Tassen4jou
Of je nu op zoek bent naar een leuke schoudertas, je graag een nieuwe strandtas wenst aan te kopen voor je volgende vakantie of je voorkeur eerder uit gaat naar een mooie handtas, in al deze verschillende gevallen ben je hier bij Tassen4jou aan het juiste adres. Wij van Tassen4jou maken het voor onze klanten mogelijk om een keuze te maken uit een uitgebreid assortiment bestaande uit de leukste tassen van de mooiste en bekendste merken. Tassen kopen bij Tassen4jou zorgt er namelijk voor dat je exemplaren kan aankopen van merken zoals Bulaggi, Burkely, Bombata, HJ de Rooy, Merel By Frederiek en Dutch Design. Alle merken die hier bij Tassen4jou worden aangeboden blinken niet alleen uit op vlak van kwaliteit en duurzaamheid, maar de tassen kunnen ook nog eens besteld worden tegen een uitermate voordelig prijskaartje!
Snelle en gratis levering van tassen bij Tassen4jou
Welke tassen uit het aanbod je hier bij Tassen4jou ook wenst aan te kopen, bij ons kan je steeds rekenen op een groot aantal interessante voordelen. Zoals reeds aangegeven ben je bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een zeer uitgebreid assortiment boordevol met prachtige en scherp geprijsde tassen voor dames en heren, bovendien zorgen wij er ook nog eens voor dat je deze snel in huis hebt. Tassen die hier bij Tassen4jou voor 17:00 worden besteld worden de volgende werkdag reeds bij je thuis afgeleverd! Bovendien biedt Tassen4jou haar klanten ten allen tijde gratis verzending aan waardoor mogelijke verzendkosten het totale kostenplaatje van je bestelling niet beïnvloeden. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je graag één of meerdere tassen in huis halen tegen de beste prijs en de interessantste voorwaarden? Twijfel dan niet langer en bestel ze nu hier bij Tassen4jou!Terug naar ledenoverzicht

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

april

maart

februari

januari