Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Parkstad Restyle

J.R.C.M. Jongen
Anselderlaan 74
6471 GN  Eygelshoven
Nederland
06-12225232
-
NL157032887B02
67238467
17-1-2017

24/7 Woonwinkelen bij Parkstad Restyle
Het nieuwe jaar is weer aangebroken. Het ideale moment om je interieur een frisse uitstraling te geven. Vooral in de winter brengen wij veel tijd in huis door. Daarom is het belangrijk om je huis zo comfortabel en gezellig mogelijk te maken.

In onze webshop vindt je een groeiend aanbod van, eigentijdse en basic woonaccessoires, waarmee je heel eenvoudig een nieuwe uitstraling in je interieur creëert. Parkstad Restyle heeft hierbij voor jou al combinaties van woonartikelen op kleur en vorm uitgezocht. Be inspired...

Woonitems die onderling goed bij elkaar passen en heel mooi staan bij de meeste tinten van de huidige interieurs. Kies alleen nog de accentkleur die je in je interieur wilt toepassen en maak binnen dit kleurenpalet een keuze uit de verschillende woonaccessoires. Met een paar muisklikken tover je je interieur eenvoudig om tot een fijne plek waar je thuiskomt en waar alles “ klopt”.


Ben je dus op zoek naar mooie en betaalbare woonaccesoires van de bekende topmerken als Light&Living, Mrs Bloom, The Go’Round, etc, kijk dan snel verder!

Wij wensen je veel shop plezier!Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

december

november

oktober

september