Veilig en betrouwbaar
Gecertificeerd lid

Gecertificeerd lid

Stichting Webshop Keurmerk verklaart dat:
een geldig lid is en daarmee voldoet aan de Keurmerk-code.

Roberto Romero - di Fashion Italia hanteert tevens de algemene voorwaarden zoals voorgeschreven door Stichting Webshop Keurmerk. En kunt u voor geschillen terecht op onze website.

Roberto Romero - di Fashion Italia

Contactpersoon Dhr. Klantenservice
Adres Saffierstraat 18
Postcode 7554 TG
Stad Hengelo
Land Nederland
Telefoonnummer 074 - 260 0001
E-mail
KvK nummer 62222791
Geregistreerd sinds 12 april 2016

Roberto Romero (voorheen Fashion Italia) is uw leverancier in Italiaanse herenmode en dameskleding, met een groot assortiment aan Italiaanse overhemden.

Roberto Romero biedt haar klanten een uitgebreid scala aan trendy Italiaanse overhemden, herenmode, dameskleding en andere modeartikelen voor betaalbare prijzen. De Italiaanse overhemden, en andere online herenmode en dameskleding die wij u aanbieden zijn weliswaar ook vaak te vinden in de betere speciaalzaken, alleen betaal je er daar aanzienlijk meer. Wij kopen onze Italiaanse overhemden en herenmode rechtstreeks bij de fabrikant en daar profiteert u als klant van.

Wekelijks bieden wij u de nieuwste Italiaanse overhemden en meest trendy Italiaanse online herenmode en dameskleding aan. U zult daarom bij ons altijd iets van uw gading vinden of het nu een Italiaans overhemd, een hippe spijkerbroek of een leuke accessoire.

Roberto Romero, di Fashion Italia heeft een grote liefde voor Italiaanse herenmode en merkkleding die wij graag met u willen delen. Wij laten u dan ook graag meegenieten van onze voorkeur voor Italiaanse herenmode en dameskleding en hopen dat u, net als wij, ook enthousiast wordt van onze trendy Italiaanse merkkleding,herenmode en accessoires.

Ons assortiment bestaat uit modieuze Italiaanse overhemden en herenmode en dameskleding, onze Italiaanse merkkleding varieert van Italiaanse overhemden tot trendy denim spijkerbroeken, sjaalkraag T-shirts en accessoires. Bij Fashion Italia beschikt u vanuit uw luie stoel 24/7 over Italiaanse herenmode en andere merkkleding.

Filter reviews

Aantal sterren