Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Voordeelscooters.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Voordeelscooters.nl

Contact person Dhr. A.A.T. Bakker
Adres Einsteinstraat 17
Zipcode 3316GG
City Dordrecht
Country Nederland
Phone number 0854016830
E-mail
Chamber of commerce number 24465258
Registered since 2 February 2015

Wij begrijpen precies waar je naar op zoek bent en doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk te woord te staan.

Goede service
Of je nu op zoek bent naar goedkope scooters of retro scooters, wij helpen je precies te vinden wat je zoekt. Vooral voor beginnende scooterfanaten is dat heel fijn, want je ziet al gauw door de bomen het bos niet meer. En is die scooter die twee keer zo duur is als die andere ook echt twee keer zo goed? Moet je een verzekering afsluiten? Wat komt er nog meer bij kijken? Op dat soort vragen hebben wij een antwoord, omdat we het belangrijk vinden dat we je goede service verlenen.

Gemak
Vanzelfsprekend zit je niet te wachten op een scooterleverancier die moeilijk doet als puntje bij paaltje komt. Wij willen de aankoop van een scooter zo gemakkelijk mogelijk voor je maken. Woon je niet in de buurt van onze winkel? We bezorgen onze scooters in heel Nederland . Gaat er eens iets stuk en heb je geen mogelijkheid om naar onze winkel te komen? Geen probleem, dan komen we graag naar jou toe. We bieden namelijk ook service aan huis. Heb je een eenvoudig vraagje waarvoor je liever niet iemand laat langskomen of zelf naar de winkel komt? Neem dan contact op met onze telefonische helpdesk.

Betalingen
Ook als het op betalingen aankomt, willen we onze klanten gemak en comfort bieden. Ten eerste hoef je bij ons geen aanbetaling te doen als je een scooter bestelt. Je bent dus geen geld kwijt voordat je daadwerkelijk weet en ziet wat je koopt. Aangezien scooters een grote aankoop zijn, kun je er ook voor kiezen om gespreid te betalen. Zo kun je een scooter aanschaffen zonder dat je de rest van de maand op zwart zaad zit.

Concurreren
Wij bieden goede service voor een scherpe prijs. Hoe doen we dat? Allereerst zorgen we ervoor dat we onze scooters goedkoper kunnen inkopen. Al onze scooters zijn eigen import en komen direct vanuit de fabriek. Daardoor hoeven we geen torenhoge bedragen voor ons assortiment neer te leggen. Dat verschil kunnen we in eigen zak stoppen, maar wij kiezen ervoor om onze klanten ervan te laten profiteren. Zo ben je minder kwijt en verlaat elke klant dubbel en dik tevreden onze winkel: precies wat we willen.

Kwaliteit
We kunnen over onszelf vanzelfsprekend zeggen wat we willen, maar een keurmerk is nuttig om ons verhaal te staven. Daarom zijn we ook bovag-lid: zo kunnen we uitdragen dat we passie voor ons vak hebben. Ook kun je dankzij dat keurmerk ervan op aan dat we alle broodnodige kennis in huis hebben om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Hopelijk tot snel!

Voordeelscooters.nl