Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Musketonhaken.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Musketonhaken.nl

Contact person Dhr. D. Bosma
Adres Stationsstraat 48
Zipcode 9771 AG
City Sauwerd
Country Nederland
Phone number 0503061014
E-mail
Chamber of commerce number 02093270
Registered since 5 February 2015

Wanneer u op zoek bent naar musketonhaken van een hoogwaardige kwaliteit, bent u bij Musketonhaken.nl op de goede plek! Wij zijn de specialist in het aanbieden van verschillende musketonhaken in Nederland. De musketonhaken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en bieden we u aan tegen absolute groothandelprijzen, ook wanneer u slechts een paar musketonhaken bij ons aanschaft.

Musketonhaken zijn goed te gebruiken voor verschillende doeleinden, denk aan het verbinden van meerdere touwen of voorwerpen. Ideaal bij het beoefenen van verschillende binnen- en buitensporten, bij het verbouwen of bijvoorbeeld voor het verbinden van de touwen op een zeilschip.

In het assortiment van Musketonhaken.nl vindt u een breed scala aan musketonhaken, die uiteenlopen qua werking, kleur en materiaal. Zo vindt u bij ons vrijwel altijd een musketonhaak, die aansluit bij de activiteiten waarvoor u deze wenst te gebruiken. Onze online klantenservice staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste musketonhaken, als u hier zelf niet uitkomt!

Onze webshop heeft een keurmerk, zodat u verzekerd bent van een scherpe prijs voor uw producten, een snelle levering van uw bestelling en een uitgebreide service. Wij proberen uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren, zodat u de musketonhaken direct kunt gebruiken.