Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

serieastore also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

serieastore

Contact person Dhr. R. van der Burg
Adres Edisonweg 6
Zipcode 3442AC
City Woerden
Country Nederland
Phone number 0348437828
E-mail
VAT number NL802776863B01
Chamber of commerce number 30119164
Registered since 16 April 2015

SerieAstore gelooft in specialisme, een voetballiefhebber is hier aan het juiste adres. Wij doen net wat meer voor jou. Dat zie je terug in innovatie, in klantgerichtheid, in extra's die we bieden zoals bedrukking op je voetbalschoenen en trainingspak. Sinds onze oprichting in 2008 doen wij één ding: klanten blij maken en tevreden houden. wij regelen het altijd voor jou. En niet alleen zeggen maar ook gewoon doen! In de webwinkel én in onze store in Krimpen aan den IJssel. Een aanpak waarmee we al jaren op rij groeien.

SerieAstore is in 2008 gestart met de verkoop van voetbalkleding van clubs uit de Italiaanse competitie, de Serie A. Al snel kwam er vraag naar artikelen uit de andere Europese competities. De opslag en distributie vond destijds plaats vanuit een studentenkamer en puilde in no-time uit. Dus verhuisden we naar een kantoor in Bleiswijk. Binnen twee jaar werd ook dit te klein. In 2011 vestigden we ons in Krimpen aan den IJssel.

We zijn in die korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste webwinkels binnen de Nederlandse online voetbalmodewereld. ‘Groot’ omdat we het hele voetbalseizoen een uitgebreid en uniek aanbod hebben. We beschikken over de collecties van nationale elftallen en clubteams, waaronder de ‘kleinere’ voetbalclubs uit Europa en zelfs daarbuiten. Bovendien hebben we steeds meer producten op voorraad, waaronder voetbalschoenen van alle topmerken. Al meer dan 98% van onze bestellingen worden binnen 24 uur thuisbezorgd.

Wij regelen het graag voor je. We zijn goed bereikbaar, denken met je mee en innoveren wanneer jij en andere klanten daarom vragen. We spelen adequaat in op ontwikkelingen in de markt, bijvoorbeeld het bedrukken van jouw voetbalschoenen en trainingspak. Zo blijf jij graag terugkomen op www.serieastore.nl.