Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Recreatiebeheer van Maanen also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Recreatiebeheer van Maanen

Contact person Dhr. G. van Maanen
Adres KERKSTRAAT 46
Zipcode 6351 GJ
City BOCHOLTZ
Country Nederland
Phone number 0611344894
E-mail
VAT number NL154002112B01
Chamber of commerce number 53462890
Registered since 6 May 2015

Bent u op zoek naar een stacaravan in het mooie Zeeland of Italië dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van stacaravans in Zeeland en Italië.

Onze luxe stacaravans staan op het rustig gelegen 5 sterren vakantiepark “Roompot Beach Resort”. Dit park heeft voor ieder wat wils, een ideale plek om optimaal van uw vakantie te genieten. De ligging is direct aan de Oosterschelde op Noord Beverland, wat dit park ideaal maakt voor watersportliefhebbers. Daarnaast is er een eigen privé-strand aanwezig en een eigen jachthaven.

Vanaf uw stacaravan bereikt u wandelend binnen 900 meter het strand van de Middellandse zee. Naast het strand biedt de omgeving een erg mooie cultuur om te bezichtigen. Toscane biedt veel mooie bezienswaardigheden en bekende steden zoals Pisa, Florence, Lucca of Siena. Deze zijn prima met de auto of trein binnen enkele minuten te bereiken.