Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

TresBizz B.V. also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

TresBizz B.V.

Contact person Mevr. Sairah Khan
Adres P.J. Oudweg 4
Zipcode 1314 CH
City Almere
Country Nederland
Phone number + 31 (0) 367 410 333
E-mail
VAT number NL852806115B01
Chamber of commerce number 57949301
Registered since 28 July 2016

Wie wij zijn

TresBizz is een jong internationaal bedrijf opgezet in 2012, met het doel om software oplossingen aan te bieden aan individuelen en bedrijven. Door onszelf te ontwikkelen in het e-commerce platform, is het leveren van hoge kwaliteitsproducten, diensten en de meest concurrerende prijzen van de markt in een snelle en beveiligde manier ons doel geworden.

Wat we doen

Wij bieden meer dan 300 producten en diensten aan van Microsoft, Xerox, Kaspersky en nog veel meer aanbieders. Ook bieden wij gratis installatie support aan voor particulieren en bedrijven. Met kantoren in Nederland, India en Marokko en op het web actief in 11 landen, verwachten wij dat deze cijfers blijven groeien in de toekomst.

Tot nu toe bereikt

20.000 Klanten uit verschillende landen waar wij actief zijn, zijn u voor geweest. Overigens breiden wij ons snel uit in verschillende continenten, doormiddel van verschillende partners in verschillende markten. Wij zijn trots op het vertrouwen dat wij hebben gekregen van onze partners en klanten, wij zullen hard werken om dit vertrouwen in de toekomst ook uit te betalen.

Visie

Een flinke groei mogen meemaken in de komende jaren, terwijl we constant op zoek zijn naar nieuwe innovatieve producten en services om daar vervolgens een pionier in te zijn in meerdere markten. We werken ernaar toe om marktleiders te worden en niet alleen als software providers maar ook met allerlei soorten kantoorbenodigdheden, elektronica en services.