Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

The Dutch Pepper Company Shop also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

The Dutch Pepper Company Shop

Contact person Dhr. A.P.S. Bollen
Adres Manshaag 57
Zipcode 6228 ER
City Maastricht
Country Nederland
Phone number 01613400165
E-mail
VAT number 853382001B01
Chamber of commerce number 59237104
Registered since 7 August 2015

Deze webwinkel is het resultaat van de talloze ontmoetingen met gepassioneerde kleinschalige ondernemers die culinair genieten, puurheid en ambachtelijke voedselbereiding hoog in het vaandel hebben staan.

Het zijn bijvoorbeeld ondernemers die met hart en ziel hun eerlijke voedingswaren verkopen op streekmarkten. Of ondernemers die een passie hebben gevonden in prima hoogwaardige voedingswaren uit bepaalde streken in en buiten Europa en die producten in Nederland aan de man brengen.

Het is onze bedoeling om deze ondernemers een gezamenlijk webverkoopkanaal te bieden, naast onze eigen peperkorrels en aanverwante artikelen. Ongeveer zoals ook gebeurt op de vele food- en streekmarkten en dan tegen minder kosten met een hoger bereik.

Momenteel wordt de webwinkel langzamerhand en stapje voor stapje gevuld. Zogauw er nieuwe artikelen zijn toegevoegd maken wij dit bekend op facebook en via notificaties waarvoor u zich hier kunt inschrijven

Met smakelijke groeten,

The Dutch Pepper Company

Fons en Mirian