Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Lampgigant.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Lampgigant.nl

Contact person Dhr/Mevr. Nieuwenhuis
Adres Coloradodreef 7
Zipcode 3565 BP
City Utrecht
Country Nederland
Phone number 030 6339653
E-mail
Chamber of commerce number 59452749
Registered since 17 February 2016

Lampgigant is de winkel voor lampen en accessoires. Sinds 2011 is worden er dagelijks lampen verkocht voor in huis, tuin en in bedrijf.

Het type verlichting varieert van stoffen hanglampen als kantoorverlichting tot landelijke, driepoot vloerlampen in de woonkamer.

Hanglampen is het meest populaire verlichtingsartikel in ons assortiment. Dit is de reden dat de hanglamp collectie meer dan 2500 modellen bevat. Doordat de focus ook op de projectinrichtingsmarkt ligt is het type hanglamp breed.

Tuinverlichting is een ander uitgelicht product. Dit type lampen heeft bij ons een kritische standaard. Vooral de combinatie van water en elektriciteit vraagt om een scherpe handhaving van de kwaliteit.

Het team van specialisten krijgt een opleiding om verlichting te verkopen. Hierbij worden de technische specificaties van de lamp benadrukt in combinatie met de totale inrichting van het interieur. Kleuren van de lamp, het licht en het creƫren van een prettige werk- en leefomgeving behoren hierbij het specialisme.