Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Rossino also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Rossino

Contact person Dhr. MKP Rosman
Adres Van weedestraat 58
Zipcode 3761CG
City Soest
Country Nederland
Phone number 0627333655
E-mail
Chamber of commerce number 54491169
Registered since 16 December 2015

Rossino.nl is de webshop voor betaalbare Italiaanse heren, dames en kindermode. Wij zijn begonnen als nicheplayer op het gebied van Italiaanse overhemden. Het Italiaanse overhemd is niet meer weg te denken uit de moderne heren garderobe. Binnen 2 jaar tijd hebben wij onze collecties uitgebreid naar trendy schoenen, truien, jassen, broeken, riemen en T-shirts. Deze producten kunnen tegen lage prijzen eenvoudig worden besteld. Sinds 2014 hebben wij een winkel geopend in Soest om de webshop een gezicht te geven en u in de gelegenheid te stellen om uw kleding te komen passen of om uw pakket af te halen. Ook hebben wij een dames webshop met onze gehele dames collectie, www.rossina.nl Rossino en Rossina vertegenwoordigen diverse merken zoals Rossino, Ambika, Arya Boy, WAM DENIM, Gabbiano, Mezaguz en nog veel meer!

www.rossino.nl

Bij Rossino is het shoppen van trendy Italiaanse mode erg gemakkelijk. Door middel van een overzichtelijk zoek menu. Ook heeft u de mogelijkheid alleen de Italiaanse overhemden, truien, T-shirts, broeken, jassen en schoenen zichtbaar te maken waarin u geïnteresseerd bent, door middel van een filter.