Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that: Licht&Leuk
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Licht&Leuk also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Licht&Leuk

Contact person Dhr. RS Creemers
Adres Kanaalstraat 45
Zipcode 4388BK
City Oost-Souburg
Country Nederland
Phone number 06-53694379
E-mail
Chamber of commerce number 61838713
Registered since 3 March 2016

Licht&Leuk is een lampenwinkel, gevestigd in Oost-Souburg (centraal tussen Middelburg en Vlissingen gelegen) in Zeeland. Wij voeren alle bekende merken met de modernste trendy lampen (al dan niet met geïntegreerd LED), zoals lampen van Steinhauer, Lucide, Trio Leuchten etc. Tevens kunnen wij u klassieke en landelijke verlichting aanbieden en hebben wij een breed assortiment in gunstig geprijsde outlet-verlichting.

Lampen moeilijk? Bij ons treft u een gecertificeerd NIA lichtadviseur aan die u graag helpt. Ook voor het maken van een persoonlijk lichtplan voor bij u thuis of voor uw project zoals voor uw winkel of restaurant. Wij brengen verlichting!

Wij bieden u tevens een LAAGSTE PRIJSGARANTIE. Heeft u elders online een lamp gezien die helemaal naar uw zin is, of heeft u dezelfde lamp goedkoper in een (web)shop elders gezien? Wij leveren de lamp tegen dezelfde prijs*, maar dan wel MET de service van onze speciaalzaak. Dat is dus altijd vertrouwd en gegarandeerd voordelig (in Zeeland) kopen!