Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Maison Lab also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Maison Lab

Contact person Dhr. Djalil Labyed
Adres Woudstraat 5
Zipcode 3600
City Genk
Country België
Phone number +32 (0)89 77 91 14
E-mail
VAT number 0476667304
Chamber of commerce number 0476667304
Registered since 25 September 2017

Maison Lab is een gloednieuwe webshop die schoenen, handtassen, accessoires en ook kledij, steeds aan -50% van de retailprijs verkoopt. Topmerken, zoals Geox, Bronx, Levi’s, Riverdale, Supertrash, Vila en Pauls Boutique zijn een greep uit het assortiment die de webshop aanbiedt. Klanten kunnen niet alleen bij Maison Lab terecht voor hot items, maar ook voor totaaladvies. Het idee komt van Samira, Tahnee en Djalil Labyed, dochters en zoon van de Limburgse familie Labyed, die al 18 jaar een gevestigde waarde vormt in de outletbusiness.

Naast het grote aanbod producten biedt Maison Lab ook een stijltest aan. Aan de hand van het beantwoorden van een aantal vooropgestelde vragen ontdekt de klant welke stijl het beste bij hen past. Maison lab heeft 6 stijlen gedefinieerd waar de producten ook op worden gecategoriseerd. Hiermee kan de klant snel en handig shoppen!

Daarnaast biedt Maison Lab ook Fashion Boxen aan. Elke week selecteren ze een aantal items die aan een hele scherpe prijs wordt aangeboden. Zo kan de klant een totale look shoppen voor een aantrekkelijke prijs!