Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Life-Line also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Life-Line

Contact person Dhr. J. van Beek
Adres Morsebaan 2
Zipcode 3439NA
City Nieuwegein
Country Nederland
Phone number +31306052260
E-mail
VAT number NL009125929B01
Chamber of commerce number 30055108
Registered since 4 April 2016

Life-Line is specialist op het gebied van wandelkleding en verzorgt de actieve en recreatieve wandelaar met functionele kleding. Wandelen is een sport die lichaam en geest in balans houdt en bijdraagt aan een gezonde en vitale leefstijl. Lekker buiten, dichtbij de natuur zijn en tijd besteden aan vrienden en familie. Actief bezig zijn is de reden waarom Life-Line een compleet functioneel kledingprogramma heeft ontwikkeld.

Onze kleding houdt de wandelaar koel of juist warm tijdens het wandelen. Biedt bescherming tegen UV-straling, insecten-beten en de kleding voelt erg comfortabel aan. Kortom; Life-Line beschermt de wandelaar tegen de elementen van de natuur en laat hun optimaal genieten van het wandelen.

Door onze samenwerking met wandelverenigingen, verschillende organisaties van wandeltochten (zoals de Cantharel 4Daagse Apeldoorn en de 30 van Zandvoort) en een Life-Line testpanel weten wij goed waar het op aankomt. Onze kleding beschikt over eigenschappen zoals anti-insect, waterdicht, winddicht, ademend, UPF50+, lichtgewicht of 4-weg stretch voor extra bewegingsvrijheid.