Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Mobieltekoop.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Mobieltekoop.nl

Adres Herenstraat 42
Zipcode 2271CH
City Voorburg
Country Nederland
Phone number 070 - 569 00 77
E-mail
VAT number NL855402878B01
Chamber of commerce number 63789744
Registered since 4 April 2016

Mobieltekoop.nl is gespecialiseerd in het verkopen van occasion smartphones. Telefoons zijn de afgelopen jaren niet alleen steeds duurder, maar ook sneller en beter geworden. Ze zijn gebouwd om jaren mee te gaan en wij geven recente smartphone modellen graag een tweede leven! Waarom los een dure nieuwe smartphone kopen of i.c.m. een duur abonnement? Onze occasion modellen verkeren in uitstekende staat en hier kunt u veel plezier van hebben. Daarnaast bespaart u veel geld en kunt u ook maandelijks besparen met een goedkoop Sim Only abonnement.
Mobieltekoop.nl gelooft erin dat scherpe prijzen, hoge kwaliteit en uitstekende service prima samen kunnen gaan. De oprichters van Mobieltekoop.nl hebben vele jaren ervaring in de telecombranche, zowel op het vlak van mobiele providers als op het vlak van retail en ecommerce. Over de jaren heen is er een betrouwbaar netwerk opgebouwd en in combinatie met onze kennis en ervaring kan Mobieltekoop.nl u voorzien van hoge kwaliteit en uitstekende service voor een schappelijke prijs.