Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Alchemist1962 also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Alchemist1962

Contact person Mevr. Lilia Becheva
Adres Rijnkade 17A
Zipcode 1382 GS
City Weesp
Country Nederland
Phone number 0294457733
E-mail
Chamber of commerce number 33242864
Registered since 15 June 2016

Er waren eens… een groep wetenschappers die graag op een positieve manier impact wilden maken op de wereld. Alternatieven te ontwikkelen voor producten die wij nodig hebben, zonder daarbij een negatieve footprint achter te laten. Op een dag besloten ze bij elkaar te komen en zich samen hard te maken voor die wereld, met als visie:

Een wereld waarin gezonde producten geen negatieve impact hoeven te hebben op onze planeet”

Samen riepen zij Alchemist1962 tot leven, gericht op het ontwikkelen van gezonde producten met een duurzaam verhaal. We hebben nog net niet de Philosopher’s Stone ontwikkeld, maar vinden onze producten toch een klein beetje magisch. Al onze producten zijn geïnspireerd door bijzondere ingrediënten met uitzonderlijke eigenschappen. Allemaal bedoelt om ervoor te zorgen dat jij sterker, gezonder en de beste versie van jezelf kunt zijn!

Bij Alchemist1962 gebruiken wij twee bijzondere bronnen voor onze producten. Microalgen en Hennep. Beide groeien zonder negatieve impact op hun omgeving achter te laten. En beide worden door ons op duurzame wijze verwerkt tot gezonde producten.