Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Omnimatic also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Omnimatic

Contact person Dhr. Bas Driessen
Adres De Nedervonder 7
Zipcode 5061JP
City Oisterwijk
Country Nederland
Phone number 0132340404
E-mail
Chamber of commerce number 65432304
Registered since 30 May 2016

Als leverancier en installateur in Huis en Tuin automatisering willen we jouw leven makkelijker en leuker maken. Hoe? Door jouw huis en tuin te automatiseren zodat er tijd overblijft voor de leuke dingen in het leven.

Wij leveren een producten in meerdere categorieën die op elkaar in te regelen zijn. Van een robotmaaier voor de tuin, muziek die automatisch gaat spelen als je thuis komt, camerabeveiliging of een deurbel die je laat communiceren met de postbezorger of de visite die bij je voor de deur staan.

Ons doel is 100% ontzorgen met producten die ondersteunend zijn voor jouw leven. Wil je precies weten wat de voordelen van onze producten zijn, kijk dan bij de specifieke producten en kom er achter wat de mogelijkheden zijn.

Heb je advies nodig of zit je verlegen om hulp bij installatie of automatisering? Eén telefoontje is voldoende om een afspraak te maken op zeer korte termijn. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden voor jouw specifieke wens of situatie te bespreken.

In Noord Brabant bezorgen wij onze producten persoonlijk en leggen je ook direct uit hoe de aangeschafte producten werken. Op deze manier hoef je niet zelf te klussen en zelfs de handleiding niet meer door te lezen.

Service zoals wij vinden dat deze moet zijn.