Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Strijkpop also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Strijkpop

Contact person Mevr. E. Schipper
Adres President Kennedylaan 161
Zipcode 5402 KC
City Uden
Country Nederland
Phone number 0889994666
E-mail
VAT number NL 823473995B05
Chamber of commerce number 17210918
Registered since 19 September 2016

Strijkpop.nl levert u binnen 48 uur aan huis een top kwaliteit strijkpop met standaard 5 jaar garantie van het merk Irondryer. Uw overhemden, t-shirt's, polo's, jasjes en zelfs (spijker)broeken worden voortaan voor u gedroogd, glad gestreken en zijn als nieuw binnen een mum van tijd. Onze strijkpop bespaart u echt veel tijd, geld, moeite en soms zelf een huwelijk! Onze strijkpop is goed betaalbaar, energiezuinig, wordt duurzaam geproduceerd en past binnen praktisch ieder huishouden en budget.

Onze strijkpop is een electrisch apparaat om kledingstukken te drogen en tegelijkertijd te strijken en heeft de vorm van een paspop. Door een nat kledingstuk op de pop te hangen wordt het automatisch gedroogd en ontdaan van kreuk. De gemiddelde behandeltijd is enkele minuten afhankelijk van de dikte en soort van het materiaal. Onze strijkpoppen zijn de ideale vervanger voor de traditionele strijkplank en strijkbouten van de merken Philips, Brabantia, Leifheit, Bosch, Karcher, Laurastar en Siemens.