Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Postdrogist.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Postdrogist.nl

Contact person Dhr. M Halusi
Adres Westlandseweg 6
Zipcode 2291PG
City WATERINGEN
Country Nederland
Phone number 0174235453
E-mail
VAT number NL857555807B01
Chamber of commerce number 68703171
Registered since 17 October 2016

Postdrogist.nl is één van de grootste webwinkels in drogisterij en beauty artikelen. Sinds de oprichting heeft Postdrogist.nl laten zien dat klanttevredenheid en innovatie belangrijke speerpunten zijn binnen het bedrijf. Postdrogist.nl specialiseert zich in het aanbieden van unieke artikelen die nergens anders meer te krijgen zijn in combinatie met een breed assortiment van de allernieuwste producten van alle bekende en onbekende merken. De meest bekende A merken worden op de website aangeboden zoals Dove, Axe, Durex, Pampers, Maybelline, Nivea, Garnier en Gillette. In totaal bieden wij meer dan 250 merken aan en bestaat ons assortiment uit ruim 10.000 verschillende producten.
Postdrogist.nl is constant bezig om te innoveren en verleent haar klanten hierbij de beste service. Goede reviews en een webshop keurmerk laten ook zien hoe belangrijk Postdrogist.nl klanttevredenheid vindt. Dagelijks werkt ons team hard aan de uitbreiding van het assortiment. Daarnaast heeft Postdrogist.nl een eigen huismerk lijn ontwikkeld en produceert producten van de hoge kwaliteit. De huismerk producten van Postdrogist.nl worden voor scherpe prijzen aangeboden..