Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Moerenbout.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Moerenbout.nl

Contact person Dhr. F Hazeu
Adres Keizersveld 52e
Zipcode 5803AN
City Venray
Country Nederland
Phone number 0478530950
E-mail
VAT number NL809937189B01
Chamber of commerce number 04065181
Registered since 21 November 2016

Moerenbout.nl is leverancier van bevestigingsmaterialen, gereedschap en ijzerwaren. Wij zijn een gedreven bedrijf met een enthousiast team dat haar vak verstaat. Bij Moerenbout.nl staan we garant voor de snelle en betrouwbare levering en producten van uitstekende kwaliteit. Ons uitgebreide assortiment wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld met nieuwe bevestigingsmiddelen.

Bevestigingsmateriaal voor particulieren en ondernemers
Bedrijven en particuliere klanten kiezen steeds vaker voor degelijkheid en duurzaamheid. Zo ook bij de keuze voor ijzerwaren, boutjes en moeren. Wij leveren bevestigingsmiddelen die tegemoetkomen aan de hoge eisen van vandaag de dag. U heeft de keuze uit materialen die zijn voorzien van een zinklaag, gemaakt zijn van rvs of gegalvaniseerd metaal.

Topkwaliteit bouten, moeren en ijzerwaren
In onze shop is de kwaliteit van onze producten een belangrijke factor, daarom staan wij volledig achter de producten die we aanbieden. Alle bevestigingsproducten in ons assortiment onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van het materiaal. Op Moerenbout.nl bieden wij enkel producten aan die aan onze eisen voldoen: gemakkelijk in gebruik, van topkwaliteit en met de zekerheid van veilige bevestiging.

Waarom bevestigingsproducten bestellen bij Moerenbout.nl?

- Meer dan 80.000 producten in het assortiment
- Gratis verzending vanaf €100
- Bedrijvenkorting tot wel 35%
- Snelle levering
- Hoogwaardige kwaliteit