Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Ricca Clean Nederland BV also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Ricca Clean Nederland BV

Contact person Dhr. P.J. Klooster
Adres Cannenburg 78
Zipcode 2135 CH
City Hoofddorp
Country Nederland
Phone number 088-2400488
E-mail
VAT number NL811389352B01
Chamber of commerce number 37102503
Registered since 21 March 2017

Wij willen graag de beste zijn!

Ricca Clean biedt - met onze de keuze voor de ProfiBright productenlijn - een reëel alternatief voor alles wat er in de markt te koop is. Ons uitgangspunt is dat we het maximale willen bereiken op het gebied van reinigen in combinatie met een uitermate verantwoordelijk gedrag ten opzichte van het milieu en onze aarde. Samen met u nemen wij verantwoordelijkheid voor de leefbaarheid op onze planeet. Daar zetten wij ons elke dag voor in!
 
Maar het gaat om schoonmaken!

Wij zijn elke keer weer trots als wij een demonstratie mogen geven en het resultaat leidt zichtbaar tot blije gezichten. Daar gaat het tenslotte om. Omdat wij met 100% biologisch afbreekbare producten werken, die ook nog eens doen wat ze beloven, weten we een beleving te creëren waardoor schoonmaken weer leuk wordt. Het door ons geleverde kwaliteitsconcentraat geeft u de garantie dat u bij ons méér waar voor uw geld krijgt.

"Alles direct schoon, zonder belasting voor ons milieu, met onze 100% biologisch afbreekbare reinigings- middelen. Ricca Clean's ProfiBright brengt u direct en gegarandeerd een vlekkeloos resultaat. 

Vraag nu geheel vrijblijvend een demonstratie of proeflevering aan, Wij laten u graag zien waarom onze kwalitatief meest hoogwaardige producten tot de top van de markt behoren".