Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that: Myroundie
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Myroundie also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Myroundie

Contact person Dhr. E van het Veld
Adres Edisonweg 12c
Zipcode 6662NW
City Elst
Country Nederland
Phone number 0481356249
E-mail
Chamber of commerce number 65227050
Registered since 6 February 2017

Zon, zee, strand en de leukste mensen om je heen: dat is de wereld van Myroundie. Met onze unieke roundies, vierkante roundies en roundies met franje beleef je de mooiste dagen aan het strand en kom je volledig tot rust.

Laat jezelf zien met de mooiste roundies
Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen stijl. Wij helpen je die te uiten, met een breed scala aan originele, hoogstaande en innovatieve roundies.

De producten van myroundie.com vallen op, prikkelen je fantasie en toveren een glimlach op je gezicht. We zijn constant op zoek naar hoogwaardige en nieuwe producten, waarmee jij je onderscheidt.

Vertel je verhaal
De roundies op deze website zijn meer dan een product. Ze vertellen een verhaal, vertegenwoordigen jouw stijl en stralen kracht en schoonheid uit.

Met Myroundie kies je voor kwaliteit. Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en zijn ideaal voor een dag aan het strand, het zwembad of bij de picknick. Ook staan ze prachtig in huis: aan de muur, over de bank of als plaid op bed.