Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

DrukwerkConcurrent also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

DrukwerkConcurrent

Contact person Mevr. S Steverink
Adres Informaticaweg 5
Zipcode 7007 CP
City Doetinchem
Country Nederland
Phone number 088-2003535
E-mail
VAT number 853932943 B01
Chamber of commerce number 60489251
Registered since 12 April 2017

Bij DrukwerkConcurrent willen we onze relaties zo goed mogelijk van dienst zijn. Zowel particulier als zakelijk, maar ook de starters en de ZZP'ers zitten bij ons gebeiteld. Door in mogelijkheden te denken kunnen wij veel van je wensen inlossen. Zelfs wanneer het niet haalbaar lijkt, doen we ons uiterste best om een oplossing te verzinnen.

Een online drukker met de persoonlijkheid van een lokale drukker op de hoek

Wij werken met een team dat jong, enthousiast en kundig is en ook al meer dan 15 jaar ervaring heeft. Bij ons op kantoor hangt een gezellige, informele sfeer waar iedereen de kans krijgt om uit te blinken. Plezier hebben is naar ons idee ook van groot belang, want zo ontstaan de mooiste creaties en drukwerkproducten.

Ons team bestaat uit drukwerkprofessionals en creatieve ontwerpers. Zij helpen je graag bij het samenstellen van drukwerkproducten. Maar bij uitmuntende service en topkwaliteit drukwerk alleen blijft het niet. Wij bieden het totale pakket: van het ontwerpen tot het verspeiden van drukwerk. Laat dus gerust je gehele huisstijl door ons ontwerpen.

Kortom, wij maken het niet moeilijker dan het is. Wij blinken graag uit op het gebied van service en dienstverlening én op het leveren van topkwaliteit drukwerk. Wij bieden je daarom ook niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie.