Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Silhouette Schoenen also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Silhouette Schoenen

Contact person Mevr. Team Silhouette
Adres Karel Doormanstraat 467a
Zipcode 3012GH
City Rotterdam
Country Nederland
Phone number 010 4130516
E-mail
Chamber of commerce number 24260098
Registered since 4 October 2017

Silhouette: dé meeste hoge hakken per m2.

Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs!

Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. In alle soorten en maten: pumps, open schoentjes, muiltjes, enkellaarsjes, kniehoge laarzen en overknees (over-de-knielaarzen). Onze winkel is 7 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur! Ook met het openbaar vervoer is onze winkel zeer goed bereikbaar.

Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop. Alles wat je in onze webwinkel ziet, is op voorraad in onze winkel. Da's helder. En snel. Zo heb je jouw order meestal met 1-2 werkdagen bij je thuis. Wil je je pakket liever niet thuis laten bezorgen? Ook bezorgen op je werk of een servicepunt van DHL of PostNL behoort uiteraard tot de mogelijkheden!

Silhouette is al meer dan 40 jaar een begrip in Rotterdam voor hoge hakken. Niet alleen gewone pumps of galaschoenen, maar ook spannende laarzen voor een feestje en (paal)dansschoenen vind je bij ons. Net als poseerschoenen voor bodyfitness en bikinifitness. En val je niet binnen de standaardwaardes? Dan hebben we ook iets voor jou. Een speciale kleine en een speciale grote maten collectie, maar ook laarzen voor smalle(re) en volle(re) benen.

Wij hopen je snel te zien in onze winkel in Rotterdam Centrum aan de Karel Doormanstraat, of in onze webshop op www.silhouette.nl!