Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Bandenjager also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Bandenjager

Contact person Dhr. B Hopster
Adres De Reulver 80
Zipcode 7544 RT
City Enschede
Country Nederland
Phone number 088-5945305
E-mail
Chamber of commerce number 68909098
Registered since 2 October 2017

We zijn er! Dé nieuwe bandenshop voor de autoliefhebber of prijsbewuste koper. Bij Bandenjager draait het maar om één ding: de goedkoopste banden aanbieden! En dat jij die zo snel mogelijk vindt en in huis hebt.

Kwaliteit voor weinig
Bij ons vind je daarom een ruime selectie kwaliteitsbanden, die we jou supervoordelig kunnen aanbieden. In een online shop die duidelijk en doeltreffend is. Die lage prijs, die vinden wij belangrijk. En jij waarschijnlijk ook. Daarom geen fancy klantenservice of 28.000 verschillende banden, maar de focus op voordeel. Want het geld dat we niet in extra’s hoeven te steken, ga jij zo ook niet missen in jouw portemonnee. Of je nou voor of na je bestelling bij ons betaalt.

Toch een topaanbod
Bij Bandenjager vind je alleen maar de beste autobanden. Van best beoordeeld, tot best getest, tot onze eigen tips en dagdeals. En natuurlijk de banden van de grootste merken, zoals Michelin, Pirelli, Continental, Goodyear en Vredestein. Dus kwaliteitsrubber voor onder jouw wagen… dat hebben we zeker in huis!

Voor elke auto
En dat menen we! Of jij nou een personenauto of familiewagen rijdt, een SUV, een bestelwagen, een oldtimer, of een caravan of camper. En of jij daar mee door de bochten scheurt, of altijd netjes behouden over het asfalt kachelt. Verder hebben we stille banden, banden met extra grip, zogenaamde ‘runflat’-banden, zuinige banden voor de energiebespaarder en ga zo maar door. Wie jij ook bent, wij hebben de autoband voor jou!

In heel Nederland en verder
Bandenjager levert door heel Nederland de banden die jij bij ons bestelt. En we haken partners aan om ervoor te zorgen dat jij die goedkope banden voordelig en snel kan laten monteren. Bij een plek die jou uitkomt, natuurlijk! En onze zusjes in België, Duitsland en Frankrijk doen hetzelfde. Want wie een auto heeft en geen dief van zijn eigen portemonnee is, die moet altijd bij ons terechtkunnen.

Onze beloftes
Onder aan de streep is dit wat dat voor jou betekent:

✓ De ALLERGOEDKOOPSTE
✓ ALLES op voorraad
✓ Altijd GRATIS verzending

Dus waar wacht je nog op? Ga op (banden)jacht!