Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Autoradioshop.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Autoradioshop.nl

Contact person Dhr. R Bosman
Adres Hanzeweg 193.2C
Zipcode 2803MC
City Gouda
Country Nederland
Phone number 0644297796
E-mail
Chamber of commerce number 70651124
Registered since 20 February 2020

Autoradioshop.nl is ontstaan uit een passie voor sfeer in de auto. Met sfeer bedoelen we niet alleen super goed geluid, maar ook veiligheid en de uitstraling van het interieur. Zelf hebben wij een hekel aan losse kabels in de auto. Denk maar eens na hoeveel kabels we hebben in de auto. Voeding voor je navigatie apparaat. AUX kabel voor muziek. USB kabel Oplader voor je telefoon. Herkent u het?

Dit zijn allemaal storende factoren tijdens het autorijden. Dit zorgt vaak ook voor onveilige situaties. Denk maar bijvoorbeeld wat er gebeurd als je op reis bent en de zuignap van je navigatiesysteem schiet los van je ruit? Je wil natuurlijk niet verdwalen en probeert tijdens het autorijden de gps terug te hangen. Super gevaarlijk. En dan hebben het nog niet eens gehad over het gebruik van mobiele telefoons waar tevens gigantische boetes op staan.

Wij hebben ons verdiept in hoe dit beter kan en veiliger. De oplossing hebben we gevonden. Een alles in 1 autoradio met navigatie met zo min mogelijk (zichtbare) kabels. Geen losse kabels. Geen vallende navigatiesystemen meer. Een ultieme rij gevoel. En dat hebben we natuurlijk gecombineerde met super goed geluid. Want rijden moeten inderdaad veilig zijn, maar leuk moet het altijd blijven. Onze radio’s zijn voorzien van de nieuwste technologieën.

Een veilige en gezellig autorit, elke dag! Daar doen wij het voor!

Filter reviews

Aantal sterren