Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Antisliprubbertape also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Antisliprubbertape

Contact person Mevr. J van Eijk
Adres Tonnenkamp 5
Zipcode 2157 PN
City Abbenes
Country Nederland
Phone number 0031 0252 823069
E-mail
Chamber of commerce number 69189390
Registered since 25 October 2019

Ken je dat gevoel dat je snel de trap af loopt omdat de deurbel gaat, je glipt weg met je voet en je kan je nog maar net vast grijpen aan de trapleuning pff...dat was even geluk hebben.

Voor de meeste onder ons zal dit heel herkenbaar zijn. Veel trappen in Nederland zijn stijl hebben ondiepe treden, dus een ongelukje is dan zo gemaakt. Niet voor niets zijn er jaarlijks veel ongevallen op de trap en vaak ook met zeer ernstige gevolgen.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit niet meer zal gebeuren als deze steile en gladde trappen worden voorzien van een zeer goede veiligheid strip.

Met deze gedachte als uitgangspunt is het product antisliprubbertape in 2014 ontstaan. In samenwerking met mensen van de TU Delft is een superieur product ontwikkeld dat aan alle hoge eisen voldoet, met als doel; alle trappen in Nederland voor zowel jong en oud weer veilig te maken.

Filter reviews

Aantal sterren