Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Heerenzaak also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Heerenzaak

Contact person Dhr. S.N. Heukels
Adres Maasstraat 89
Zipcode 1078HG
City Amsterdam
Country Nederland
Phone number +31202331695
E-mail
Chamber of commerce number 60827378
Registered since 14 February 2020

De Heerenzaak is specialist op het gebied van herenkleding in Nederland en België. De Heerenzaak onderscheidt door persoonlijk advies aan iedere klant te bieden. Met de uitgebreide productkennis leggen de mannen van de Heerenzaak je alles uit over herenkleding en herenmode. Denk aan wevingen, pasvormen, kleuren en maten.
Om hoogwaardige kleding aan te bieden werkt de Heerenzaak samen met premium merken. Ondanks het grote aanbod heren merken, blijft de Heerenzaak op zoek gaan naar nieuwe merken. Zo wordt er een volledige nieuwe garderobe aangeboden. De Heerenzaak heeft langdurige relaties opgebouwd met 100+ merken,

Dit alles onder het genot van een bak koffie, glas thee of glaasje spa (rood). Ook wordt de hele winkel twee keer per jaar volledig gerestyled met de nieuwste heren producten. Hierdoor is de collectie up-to-date en kunnen we elke man een mooi passend product aanbieden.

Filter reviews

Aantal sterren