Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

PadelCentre.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

PadelCentre.nl

Contact person Dhr. E. Denekamp
Adres Groenewold 20
Zipcode 7414CE
City Deventer
Country Nederland
Phone number 0624892334
E-mail
Chamber of commerce number 38023712
Registered since 28 February 2020

Padelcentre werd opgericht in 2017 om, naast de liefde voor de padelsport, een beter niveau van dienstverlening en een breder assortiment aan padelartikelen in Europa te brengen. Bij Padelcentre kunt u terecht voor al uw padelartikelen zoals rackets, schoenen, tassen, kleding en/of accessoires en ons assortiment wordt dagelijks uitgebreid!

Wij hebben ruime ervaring met diverse racketsporten waaronder 27 jaar Tennis, 3 jaar Squash en 4 jaar Padel. Wij spelen enkele dagen per week padel in zowel club- als competitieverband en proberen ook met zoveel mogelijk verschillende rackets te spelen om de klant een zo goed mogelijk advies te kunnen geven.

Bij Padelcentre werken we elke dag om onze klanten de beste producten aan te bieden tegen de meest concurrerende prijzen. Daarom is één van onze toezeggingen om de laagste beschikbare prijs op de markt aan te bieden voor elk product. En als u het goedkoper vindt, matchen we gegarandeerd de prijs!

Wij richten ons vooral op de padelspeler die naast alle overige artikelen, o.a. een kwalitatief goed racket wil welke ook langer meegaat en richten ons op de internationale merken die zich reeds hebben bewezen op kwaliteit en duurzaamheid.

Filter reviews

Aantal sterren