Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Kinderfietsen.com also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Kinderfietsen.com

Contact person Dhr. B Kluiter
Adres Zaailand 100 ALeeuwarden
Zipcode 8911 BN
City Leeuwarden
Country Nederland
Phone number 0648795454
E-mail
Chamber of commerce number 73387991
Registered since 8 May 2020

Ben je op zoek naar een betaalbare kinderfiets? Het kopen van een kinderfiets is een belangrijke aangelegenheid, de eerste fiets voor jouw kind kopen! Bekijk ons assortiment kinderfietsen en ontdek welke goedkope kinderfiets je graag zou willen kopen. Wij hebben vele soorten en maten kinderfietsen in onze webshop staan, welke we met flinke kortingen aanbieden. Onze meisjesfietsen zijn zeer kleurrijk en erg stijlvol. Naast goedkope meisjesfietsen kan je bij ons ook terecht voor een stoere jongensfiets.

Goede kwaliteit tegen een lage prijs
Ondanks dat we goedkope kinderfietsen aanbieden is de kwaliteit uitstekend te noemen. De kwaliteit van een kinderfiets is belangrijker dan de prijs, maar hoe mooi is het als je een goede en veilige fiets kunt kopen tegen een lage prijs. En over een lage prijs gesproken, je zult nergens goedkopere fietsen voor kinderen vinden dan in onze webshop. Kortom hoogwaardige kwaliteit fietsen voor echte internetprijzen!

Filter reviews

Aantal sterren