Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Karin's sieraden & meer also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Karin's sieraden & meer

Contact person Mevr. k veldhoen-kerpel
Adres Slingehof 43
Zipcode 2987cw
City ridderkerk
Country Nederland
Phone number 0623825388
E-mail
Chamber of commerce number 77670612
Registered since 12 May 2020

Karin's sieraden & meer
Welkom bij Karin's sieraden & meer! Hier ben je aan het adres voor mooie, unieke en voordelige sieraden. Karin's sieraden & meer biedt een ruim assortiment sieraden aan voor hem en haar, jong en oud. Als je op zoek bent naar een mooi sieraad voor jezelf of voor een ander. Karins's sieraden & meer is per 1 mei 2020 geopend met de verkoop van unieke sieraden. De gehele collectie is eenvoudig via onze website te bekijken en te bestellen! Kleuren op de foto's kunnen iets afwijken van het origineel. De levertijd is 4 werkdagen, wij streven ernaar om het eerder naar je toe te zenden. Mocht een artikel niet op voorraad zijn maar wel bestelbaar dan wordt dit artikel gemaakt voor je, indien het dan een langere levertijd heeft als 4 werkdagen zullen wij je hiervan persoonlijk op de hoogte stellen.
Eenvoudig bestellen bij Karin's sieraden & meer
De sieraden kun je eenvoudig bestellen via onze webshop. Onder het kopje maten helpen wij je op weg!! Ons betalingsysteem is veilig en betrouwbaar. Zodra je een bestelling hebt gedaan wordt deze binnen 4 werkdagen naar je opgestuurd zodat je er snel van kunt genieten. Elke bestelling wordt leuk ingepakt zodat elke bestelling bij Karin's sieraden & meer eigenlijk een kadootje is, voor jezelf of voor een ander. Neem snel een kijkje in de webshop van Karin's sieraden & meer!
Unieke Sieraden bij Karin's sieraden & meer
De sieraden van Karin's sieraden en meer zijn allemaal een voor een handgemaakt. Elk sieraad is daarom uniek en met veel zorg gemaakt. De materialen die we gebruiken voor de sieraden zijn van de hoogste kwaliteit en zijn erg duurzaam. We bieden een ruime collectie aan en deze wordt zeer frequent bijgevuld. Van elk sieraad is er slechts een kleine oplage waardoor elk sieraad zeer uniek is. Mocht je graag een gepersonaliseerd sieraad willen kopen kun je altijd contact met ons opnemen.
En meer....
En wat bedoelen we nu met "en meer". Wij verkopen tevens handgemaakte paardenfrontriemen. Ook hierbij geld dat deze gemaakt worden in kleine oplage dus UNIEK!!. Ook hiervoor geld als je een gepersonaliseerde frontriem wilt, je altijd contact met ons kan opnemen.
Onder het kopje diverse verkopen wij items die niet handgemaakt zijn. Zo is er voor ieder wat wils!!
BIJ BESTEDING VAN € 50,-- EN MEER MAAK DAN GEBRUIK VAN DE AKTIECODE 1 VOOR GRATIS VERZENDING!!!!!

Filter reviews

Aantal sterren