Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Oil-Fuel Consultancy also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Oil-Fuel Consultancy

Contact person Dhr. I Partono
Adres Zandheuvel 52B
Zipcode 4901HW
City Oosterhout
Country Nederland
Phone number 085-1303819
E-mail
Chamber of commerce number 66433878
Registered since 12 October 2020

Industriële frictie modificatoren (wrijvingsverminderingsproducten) voor schepen, auto, fiets en bewegend/rollende materialen. Het biedt uitstekende penetrerende, last dragende-, antislijtage- en anticorrosie-eigenschappen, het actieve nanoboraat zorgt voor een chemische binding aan de metalen oppervlakten.
ARCHOIL nano frictie modificatoren hebben meerdere functies: wrijvingsvermindering, anticorrosie- en EP-additieven; ze onderhouden ook het oliesysteem en houden deze schoon.
AR6900-D MAX is een geavanceerde brandstofconditioner die speciaal is ontworpen om inherente tekortkomingen in moderne diesel- en biodieselbrandstoffen aan te pakken. AR6900-D MAX is ontwikkeld om de EN 590-brandstof te verbeteren, maar presteert ook goed in alle andere dieselbrandstoftypen, waaronder zware stookolie en biodiesel
AR6900-P MAX is ontworpen om het brandstofsysteem te reinigen, smeren en beschermen.
Tegelijkertijd zal het de verbrandingsprestaties verbeteren door het gebruik van Archoil verbrandingskatalysatortechnologie.

Filter reviews

Aantal sterren