Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Tapeso also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Tapeso

Contact person Dhr. S Feddema
Adres Lavendelheide 6a
Zipcode 9202PD
City Drachten
Country Nederland
Phone number 0512788105
E-mail
Chamber of commerce number 62783661
Registered since 11 November 2020

Jouw interieur laten stralen, dat is voor ons belangrijk. Een vloerkleed dat bij je past! Is niet voor niets ons motto. Wij gaan ver voor onze producten dit zie je terug in de prijs, kwaliteit en service. Wij kopen zeer groot in, dit zorgt voor lage inkoopsprijzen. En dit voordeel laten we doorstromen naar lage prijzen voor jou als klant.

Retourneren

Wij hebben zoveel vertrouwen in onze producten dat we jou tot 30 dagen gratis retour aanbieden. En ja dit is volledig gratis. Geen poespas, gewoon je volledige bedrag terug wanneer jij niet tevreden bent. Het enige wat we van jou als klant verwachten is dat je respectvol omgaat met onze producten.

Ons assortiment

We hebben een zeer groot assortiment op onze website. Het is ons doel om de producten zo te laten zien als ze daadwerkelijk zijn. En we doen ons best om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Dit doen we door middel van: live voorraden, filter systemen en de feedback van onze klanten te implementeren.

✓ Goed bereikbaar via chat, telefoon en mail
✓ Grote inkoop -> de beste prijzen voor jou
✓ Gratis verzending
✓ Gratis retour
✓ Achteraf betalen

Filter reviews

Aantal sterren