Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

GeeFix NL/EU also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

GeeFix NL/EU

Contact person Dhr. J Assen
Adres Aletta Jacobstraat 38
Zipcode 7844 pb
City Veenoord
Country Nederland
Phone number 0611720482
E-mail
Chamber of commerce number 66889995
Registered since 10 May 2021

GeeFix NL/EU gevestigd in Drenthe, Nederland is de officiële distributeur en dealer van GeeFix producten in de EU. De GeeFix producten zijn ontworpen en worden geproduceerd in Groot-Brittannië.

GeeFix is ontworpen door een vakman met meer dan 30 jaar ervaring. Nadat hij alle holle wand bevestigingen op de markt had uitgeprobeerd en hun zwakke punten had ontdekt, kwam hij tot de conclusie dat de enige manier om de beste holle wand bevestiging voor zwaar gebruik te krijgen, was om het zelf uit te vinden!

GeeFix holle wand bevestigingen hebben veel voordelen waarmee zij zich onderscheiden van andere holle wand- en gipsplaatbevestigingen op de markt. We zijn er trots op dat we producten van de hoogste kwaliteit leveren, ondersteund door een uitstekende klantenservice.

GeeFix is de sterkste holle wand bevestiging op de markt en de enige dat geschikt is voor gipsplaat, geïsoleerde gipsplaat, multiplex, spaanplaat, MDF, metaal en andere materialen. Met GeeFix kunt u het in één keer oplossen. GeeFix Fix it once. Fix it right.

De producten zijn verkrijgbaar in 4 en 8 verpakkingen en in 25 en 50 grootverpakkingen. Wij zijn actief op zoek naar dealers / verkooppunten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bezoek onze webshop www.geefix.eu e-mail info@geefix.eu of bel ons op 0031 (0) 611 720482 we horen graag van u ‘The GeeFix NL/EU Team’

Filter reviews

Aantal sterren