Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Ergo Specialist also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Ergo Specialist

2
( 1 )
Contact person Dhr/Mevr. R. Borrenbergs
Adres Rondven 38
Zipcode 6026PX
City Maarheexe
Country Nederland
Phone number 0495596511
E-mail
Chamber of commerce number 17114242
Registered since 10 March 2022

SPECIALIST IN ERGONOMIE & ERGONOMISCHE TOEBEHOREN

Iedere dag gebruiken we de computer voor verschillende doeleinden: werken, vrijetijdsbesteding en nog veel meer. Duurzame ergonomische producten en invoer apparaten zijn daarom van groot belang voor een gezonde en optimale prestatie.
Ergo-Specialist heeft ruim 20 jaar ervaring als leverancier van groothandel en dealer. Onze medewerkers zijn vakmensen op het gebied van ergonomische bureau werkplek inrichting.

Ergo-Specialist is dé webwinkel voor ergonomische computer producten en bureau hulpmiddelen waar de klant CENTRAAL staat! Wij vinden het belangrijk dat u het juiste advies krijgt en goed geholpen wordt. Ergo-Specialist biedt een divers portfolio met het beste ergonomische resultaat.

Uw positieve beleving is ons doel, we staan u graag met raad en daad bij. Ongeacht uw vragen, wij geven graag deskundig advies en streven naar de juiste oplossing voor u.

Door de aanschaf en gebruik van onze producten zijn wij ervan overtuigd dat u fijner en gezonder aan uw bureau kunt werken.

Filter reviews

Aantal sterren