Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

HeelBewust also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

HeelBewust

Contact person Dhr. R.M.M. Greuter
Adres Van de Veldeweg 176
Zipcode 6562WK
City Groesbeek
Country Nederland
Phone number +31 (0) 24 2062814
E-mail
VAT number -
Chamber of commerce number 09190296
Registered since 5 July 2011

HeelBewust is een webshop voor krachtige natuurgeneeskundige oplossingen. Al onze producten zijn kritisch voorgeselecteerd door deskundigen in natuurgeneeswijzen, voeding en toxines. Dat kaf hebben wij al voor u van het koren gescheiden!

Missie
Het is onze passie en missie om mensen te helpen bij het bewust helen. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het geven van informatie. Belangrijke kennis en inzichten die echt helpen om het verschil te maken. Helen is immers een bewust proces van lichaam en geest, dat mag volgen op een proces van ziek worden.

Velen zijn niet alleen vastgelopen in de reguliere geneeskunde. Ook in de natuurgeneeskunde lopen velen van ons vast, soms muurvast. Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nét die aanpak te ontmoeten die je wél verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn levensfase en de ziekte. Onze klanten worden daarom ondersteund met actuele kennis en inzichten, deze ondersteuning is gratis.

Ons portfolio bevat ook oplossingen voor dieren. Een selectie aan relevante boeken maakt ons aanbod compleet. Wees welkom!