Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Hoogeboom Zeilmakerij B.V. also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Hoogeboom Zeilmakerij B.V.

Contact person Dhr. S.C. Hoogeboom
Adres Copernicusstraat 19
Zipcode 1704SV
City Heerhugowaard
Country Nederland
Phone number 072-5746291
E-mail
VAT number NL808639766b01
Chamber of commerce number 37033018
Registered since 8 September 2014

Hoogeboom zeilmakerij is een echt familie bedrijf. U kunt bij ons terecht als bedrijf voor vrijwel elke denkbare toepassing van zeil. Door ons ruime assortiment in zowel pvc soorten als fournituren en onze grote expertise hierin kunnen wij u altijd voorzien van het juiste advies om zo tot een passende oplossing te komen. Doordat onze productie flexibel is ingericht kunt u bij ons terecht voor zowel productie voor één stuks, maar ook voor een veelvoud (massa) hiervan. Naast het confectioneren van de diverse zeilen ontlasten wij onze klanten vaak ook door de montage of diverse las-werkzaamheden op ons te nemen.

Sinds enkele jaren zijn wij ook gespecialiseerd in fleetmarking en mogen wij de reclame voorzien van enkele (transport-)bedrijven. Doordat wij de productie en montage hiervan in eigen huis doen kunnen wij zeer efficiënt en snel schakelen.

Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor diverse zeilproducten en/of de fournituren hiervan. Zo zijn wij fabrikant van verandazeilen (ook wel serrezeilen of raamzeilen genoemd). Maar ook het confectioneren van een boot (afdek-)zeil is voor ons geen probleem.