Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Hibba also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Hibba

Contact person Dhr. C.H. Achterberg
Adres Anthonie Fokkerstraat 49d
Zipcode 3772 MP
City Barneveld
Country Nederland
Phone number 033-2068830
E-mail
VAT number NL853686919B01
Chamber of commerce number 59899751
Registered since 13 February 2015

Op www.hibba.nl vindt u echt speelgoed. Duurzaam speelgoed met een hoog educatief en creatief karakter, voor zowel binnen als buiten. Omdat (samen) spelen gezond is!

Hibba is ontstaan uit een initiatief van toegewijde ouders die geloven dat speelgoed een belangrijke plaats inneemt in de wereld van het kind. Wij kijken bij het samenstellen van ons assortiment of producten voldoen aan onze 'Hibba-kwaliteit' maatstaven. We vinden het namelijk erg belangrijk dat ons speelgoed een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen.

Ontwikkeling door te spelen, daar draait het bij Hibba om. Hibba speelgoed wordt uitgezocht en gemaakt om te leren, te bewegen en de fantasie te stimuleren. Allemaal belangrijk voor een goede ontwikkeling. Kinderen leren van de prikkelingen en ervaringen die tijdens het spelen plaatsvinden. Onmisbaar hierbij zijn lichaamsbeweging, het ontdekken van nieuwe dingen en het leren van gemaakte fouten. Hibba levert speelgoed dat hieraan bijdraagt.

En niet onbelangrijk . . . . kinderen vinden Hibba speelgoed geweldig leuk!