Certificaat - Stichting Webshop Keurmerk

Maison Lab

Djalil Labyed
Woudstraat 5
3600  Genk
België
+32 (0)89 77 91 14
-
0476667304
0476667304
25-9-2017

Maison Lab is een gloednieuwe webshop die schoenen, handtassen, accessoires en ook kledij, steeds aan -50% van de retailprijs verkoopt. Topmerken, zoals Geox, Bronx, Levi’s, Riverdale, Supertrash, Vila en Pauls Boutique zijn een greep uit het assortiment die de webshop aanbiedt. Klanten kunnen niet alleen bij Maison Lab terecht voor hot items, maar ook voor totaaladvies. Het idee komt van Samira, Tahnee en Djalil Labyed, dochters en zoon van de Limburgse familie Labyed, die al 18 jaar een gevestigde waarde vormt in de outletbusiness.

Naast het grote aanbod producten biedt Maison Lab ook een stijltest aan. Aan de hand van het beantwoorden van een aantal vooropgestelde vragen ontdekt de klant welke stijl het beste bij hen past. Maison lab heeft 6 stijlen gedefinieerd waar de producten ook op worden gecategoriseerd. Hiermee kan de klant snel en handig shoppen!

Daarnaast biedt Maison Lab ook Fashion Boxen aan. Elke week selecteren ze een aantal items die aan een hele scherpe prijs wordt aangeboden. Zo kan de klant een totale look shoppen voor een aantrekkelijke prijs!Terug

Aanmelden

Ook aangesloten zijn bij Stichting Webshop Keurmerk?

nu aanmelden!

Zoek aangesloten webshops

Meld Misbruik

Ongeoorloofd gebruik van ons logo?

meld misbruik!

Nieuwe Webshops

januari

december

november

oktober