Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Zonnepanelen op de boot also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Zonnepanelen op de boot

Contact person Dhr. P.J. de Vries
Adres Johannes van Vlotenlaan 263
Zipcode 7412 SK
City Deventer
Country Nederland
Phone number 030 750 8226
E-mail
VAT number NL854189713B01
Chamber of commerce number 61065374
Registered since 13 April 2015

Zonnepanelen op de boot.nl is een online webshop en maakt onderdeel uit van Independent Solar Solutions. Wij zijn een jonge organisatie, gestart in 2014 en specialiseren ons in zonnepanelen voor mobiele toepassingen, met name voor campers, caravans en boten. We hebben geen fysieke winkel maar een online webshop waarbij de verzendkosten voor onze rekening zijn. Onze lage vaste lasten zorgen ervoor dat wij prijzen kunnen aanbieden die 20% tot 30% lager liggen dan vergelijkbare producten in de markt.

Zonnepanelen op de boot.nl onderscheidt zich met innovatieve zonnepanelen die bij de beste producten uit de markt horen. Dit betekent dat wij uitsluitend werken met Europese gecertificeerde panelen die gebruik maken van de nieuwste technieken zoals de G-Wire technologie. Daarnaast bieden wij uitgebreid advies bij het uitzoeken van het juiste paneel en technische ondersteuning bij de installatie. Veel klanten geven aan de zonnepanelen zelf te willen installeren, maar zoeken wel de mogelijkheid om terug te kunnen vallen op de service en opgebouwde technische kennis van de leverancier van de zonnepanelen. Zonnepanelen op de boot.nl biedt deze ondersteuning zodat een zonnepaneel installeren op een boot voor iedereen haalbaar en betaalbaar is.