Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Deur cilindersloten also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Deur cilindersloten

Contact person Dhr. T postma
Adres Laat 99
Zipcode 1811 EC
City Alkmaar
Country Nederland
Phone number 0725115446
E-mail
VAT number NL803614408B01
Chamber of commerce number 37031580
Registered since 30 November 2015

Postma en Postma is al sinds 1963 de ijzerwaren-, sloten- en sleutelwinkel van Alkmaar. U kunt bij ons terecht voor een assortiment van bijna 15.000 artikelen in combinatie met een ouderwets goede service.Nieuwsgierig naar onze producten? Deze website geeft een impressie: van sloten, hang- en sluitwerk tot gereedschappen, ijzerwaren en elektra. Naast onze winkel in het centrum van Alkmaar bieden wij ook slotenservice aan huis. Of het nu gaat om het beveiligen van een complete woning of om het openen van een deur, wij staan voor u klaar. Bel ons voor een gratis offerte. Wij werken volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, de PKVW-eisen.

Deur-cilindersloten.nl is onderdeel van Postma en Postma uit Alkmaar. Sinds 1963 de specialist in sleutels en sloten. Dankzij onze ruime ervaring en voorraad kunnen wij snel de gewenste cilindersloten leveren. Plaatst u voor 15.00 uur een bestelling, dan sturen wij de deurcilinders dezelfde dag op. U heeft ze dan (meestal) de volgende dag bij u thuis of op het werk. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. Verzendkosten zijn € 3,50 per order. Bij een bestelling boven de € 60,00 vervallen deze verzendkosten*.