Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Tassenwinkel.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Tassenwinkel.nl

Contact person Dhr. JM Snoeijenbos
Adres Steurstraat 3G 3G
Zipcode 1317NZ
City Almere
Country Nederland
Phone number 0365258965
E-mail
VAT number NL195054660B01
Chamber of commerce number 54164699
Registered since 26 October 2015

De leukste tassen koop je bij Tassenwinkel.nl!
In ons dagelijks leven maken we allemaal bijna iedere dag gebruik van tassen. Ben je vaak onderweg met je laptop, dan is een laptoptas bijvoorbeeld onmisbaar. Vrouwen vinden het dan weer fantastisch om een leuke handtas bij zich te dragen en wat verder te denken van strandtassen en rugzakken? Welke van deze verschillende tassen je ook wenst in huis te halen, wij van Tassenwinkel.nl bieden het je allemaal! Hier bij Tassenwinkel.nl ben je dan ook beslist aan het juiste adres voor een ruime keuze aan de beste, leukste en mooiste tassen die geschikt zijn voor ieders budget. Ben jij ook op zoek naar één of meerdere nieuwe tassen? Zoek dan niet verder en bestel ze vandaag nog hier bij Tassenwinkel.nl!
Ruim assortiment aan tassen bij Tassenwinkel.nl
Of je nu op zoek bent naar een leuke schoudertas, je graag een nieuwe strandtas wenst te kopen voor je volgende vakantie of je voorkeur eerder uit gaat naar een mooie handtas, in al deze verschillende gevallen ben je hier bij Tassenwinkel.nl aan het juiste adres. Wij van Tassenwinkel.nl maken het voor onze klanten mogelijk om een keuze te maken uit een uitgebreid assortiment bestaande uit de leukste tassen van de mooiste en bekendste merken. Tassen kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er namelijk voor dat je exemplaren kan aankopen van merken zoals Chabo Bags, Burkely, Bombata, HJ de Rooy, Merel By Frederiek en Plevier. Alle merken die hier bij Tassenwinkel.nl worden aangeboden blinken niet alleen uit op vlak van kwaliteit en duurzaamheid, maar de tassen kunnen ook nog eens besteld worden tegen een uitermate voordelig prijskaartje!
Snelle en gratis levering van tassen bij Tassenwinkel.nl
Welke tassen uit het aanbod bij Tassenwinkel.nl ook wenst te kopen, bij ons kan je steeds rekenen op een groot aantal interessante voordelen. Zoals reeds aangegeven ben je bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een zeer uitgebreid assortiment boordevol met prachtige en scherp geprijsde tassen voor dames en heren, bovendien zorgen wij er ook nog eens voor dat je deze snel in huis hebt. Tassen die hier bij Tassenwinkel.nl voor 23:45 uur worden besteld worden de volgende werkdag reeds bij je thuis afgeleverd! Bovendien biedt Tassenwinkel.nl haar klanten ten allen tijden gratis verzending aan waardoor mogelijke verzendkosten het totale kostenplaatje van je bestelling niet beïnvloeden. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je graag één of meerdere tassen, portemonnees of clutch in huis halen tegen de beste prijs en de interessantste voorwaarden? Twijfel dan niet langer en bestel ze nu hier bij Tassenwinkel.nl!